izmir havalandırma sistemleri »  » İzmir Havalandırma

Fan Coil Isıtma Soğutma Sistemi

Fan-Coil-sistemleri-01 »  » İzmir Havalandırma

sistemi kışın sıcak hava, yazın soğuk hava verebilen cihazlardır.

Yaz mevsiminde serpantinlerden soğuk su geçirilerek sirküle edilen hava soğutulur.

Bu cihazlar termostat bağlantısı ile yaz-kış bulunduğu ortam sıcaklığını istenilen seviyede tutabilirler.

Yazın serpantinlerden geçirilen 6-10 derece sıcaklıktaki akışkanın meydana getirdiği yoğuşma suyunu toplamak için özel galvanizli saç tava bulunur.

Bu cihazlar 3 devirli fan motoruna sahip olduğundan yaz ve kış şartlarında üflenen hava debisinin değiştirilmesi ile aynı cihazdan değişik kapasitelerde ve soğutma gücü temin edilebilmektedir.

cihazları, Merkezi sistemlerde belli odaların veya belli hacimlerin iklimlendirilmesi için kullanılır.

Fan Coil ile ilgili uygulama örneklerimiz Bu Sayfada mevcuttur:

Fan-Coil-sistemleri-03 »  » İzmir Havalandırma
Fan-Coil-sistemleri-02 »  » İzmir Havalandırma

Çeşitli kapasitelerde, iki borulu veya farklı bölümlerde aynı anda ısıtma ve soğutmanın birlikte çalıştırıldığı bina kullanımlarına uygun olarak dört borulu olarak imal edilir.

Montaj yerine uygun olarak ise; bina içine monte edilecekse kasetli döşeme, kasetli tavan, asma tavan içine veya duvarda panel arkasına monte edilecekse; gizli döşeme ve gizli tavan modelleri üretilmektedir.

Bunların dışında yüksek basınçlı modeller ile dört yön üflemeli kaset tipi modellerde üretimler de vardır.Hızlı, Hesaplı, Kaliteli Hizmetler; izmir havalandırma, izmir sistemleri, havalandırma sistemleri.

fan-coil-2 »  » İzmir Havalandırma
fan-coil »  » İzmir Havalandırma
  • havalandırma şirketleri havalandırma istanbul Bornova davlumbaz sistemleri esnek havalandırma antalya havalandırma sistemleri aydın davlumbaz sistemleri ISITMA SİSTEMİ Isı geri kazanım Cihazları susturucu duman Hücreli Fan havanın dışarı atılması Isıtma sistemleri Havalandırma Ekipmanları fan bakımı havalandırma çarşısı ikitelli havalandırma Torba Filtre enerji tasarrufu sac siklon esenler havalandırma doğalgaz kombi bacası hava istanbul Anemostad Kısıkköy havalandırma sistemleri Spiro Hava Kanalı taze hava basma Sanayi tipi havalandırma sigara dumanı karkas panel mavişehir davlumbaz sistemleri havalandırma tertibatı

İzmir Havalandırma Sistemleri Firmamız Olarak Yücel Havalandırma Firmamızda da havalandirma.web.tr Linke Tıklayıp Ulaşabilirsiniz. İsterseniz Diğer Bir Yazımızı İncelemek İçin buraya tıklayabilirsiniz.

Öne Çıkan Yazılar